Doping is voer voor filosofen – BLT Media

Wat is eigenlijk het probleem met doping in de sport? Het is tegen de regels, natuurlijk. Maar waarom is die regel er? Voer voor filosofen.
Über Doping | Das philosophische Radio, WDR 5

In oktober 2001 kondigde president Bush zijn War on Terror aan. Twee weken later presenteerde Steve Job zijn eerste iPod. Het lijkt niets met elkaar te maken te hebben, tot je bedenkt dat oorlog en muziek sinds mensenheugenis samengaan.
My War, My Playlist | The Documentary, BBC World Service

Vijf dagen per week heerst er de serene rust die je verwacht bij een begraafplaats. Maar het is geen gewone begraafplaats, want er liggen filmsterren uit de jaren ’20, ’30 en ’40. En nog een reden: twee keer per week is de begraafplaats een openluchtbioscoop.
Vampierfilms op een begraafplaats | Echo der Welt, WDR 5

v/h BLT Media podcast bij iTunes of via RSS